Aanbevelingen

“Rosalie is één van de meest empathische personen die ik ken. Naar mijn idee een hele belangrijke eigenschap in de sociale sector, waar medemenselijkheid voorop staat. Laat het maar aan Rosalie over om een oprechte tekst te maken, waar mensen zich in gezien en gerespecteerd voelen. Tel haar gedrevenheid daarbij op, en ik weet zeker dat ze daarmee jouw organisatie kan verrijken.”

Jip Houtbeckers (Hoofdredacteur bij het Voedingscentrum)

“Wij kennen Rosalie goed als gastouder van onze kinderen. De informatie op haar duidelijke website was voor ons aanleiding om contact op te nemen. We hebben haar leren kennen als een zeer prettig en betrouwbaar iemand die in haar communicatie altijd zeer geduldig, zorgvuldig en oprecht is.”

Janneke Koppes en Frank Koopman

“Rosalie is heel prettig om mee te sparren. Ze is nieuwsgierig, betrokken en kijkt altijd met een open blik naar de ander. Zo weet ze in elk gesprek de kern naar boven te halen en te verwoorden.
Tel daarbij haar leergierigheid en creativiteit op, en je hebt een heel fijne collega.”


Myriam Schulze (Contentmanager bij Uitgeverij Malmberg)

“In de reisblogs die ik gevolgd heb schrijft Rosalie heel prettig leesbare en beeldende verhalen.

Daarnaast weet ze ook in haar andere schrijfsels haar gevoel en grote sociale betrokkenheid op een aangename en creatieve wijze in woorden te vatten.

Ze schrijft vanuit een warm hart.

Ik ben fan!”

Ine Kuijsten-Moers