Aankondiging: online cursus voor moeders

Ontdek deze online cursus voor moeders:

Vanuit liefdevolle aandacht (op)groeien

Ben jij een moeder die er alles aan doet om je kinderen een stevige fundering mee te geven? Maar merk je dat jij jezelf geregeld vergeet, terwijl je werkelijk alles voor je kinderen doet?  

Dan is deze cursus voor jou!

Als moeder wil je het beste voor je kinderen. Je weet dat de eerste jaren van je kinderen van grote invloed zijn op de rest van hun leven. Deze wetenschap maakt je bewuster, maar je voelt ook extra druk om het goed te moeten doen. En omdat je het zo graag goed wilt doen, kom je eigenlijk onvoldoende aan jezelf toe.

Ik begrijp het: je wilt graag een liefdevolle en geduldige moeder zijn, maar soms voel je je overweldigd en prikkelbaar.

Baal je ervan dat je steeds sneller uit je slof schiet, omdat onvoldoende aan jezelf toekomt? Ervaar je het ouderschap soms als een bron van stress, terwijl je juist zo graag van je kinderen wilt genieten?

Je weet ergens dat het ook anders kan. Alleen vraag jij je misschien af: “Maar hoe doe ik dat dan?” Je hebt van alles geprobeerd en je weet even niet meer hoe je verder moet. 

Hier komt verandering in.

Speciaal voor moeders zoals jij heb ik een online cursus ontwikkeld, die je helpt om te groeien als moeder en als mens.
In 8 duidelijke stappen leer je hoe je met meer rust, plezier en vertrouwen in het ouderschap kunt staan – voor jezelf en voor je gezin.

Wat je kunt verwachten:

  • Rust en balans: Leer hoe je als moeder ook goed voor jezelf zorgt.
  • Liefdevolle aandacht: Ontdek hoe liefdevolle aandacht je helpt om de verbinding met je kinderen en met jezelf te verdiepen.
  • Groei en transformatie: Laat het ouderschap je transformeren en groei samen met je kinderen.

Zet vandaag de eerste stap en schrijf je in voor mijn online cursus.